Στα πλαίσια αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας από τον κορωναϊό και σε εφαρμογή  όλων των μέτρων που έχουν ληφθεί ανακοινώνεται ότι:

Τα μέλη του Οργανισμού και οι πολίτες γενικά  θα εξυπηρετούνται:

- Τηλεφωνικά στο νούμερο : 2464021169

- Μέσω FAX :2464022670

- Και Εmail : toebserb@otenet.gr

          ΜΟΝΟ σε έκτακτες περιπτώσεις και εφόσον αυτό απαιτείται, θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες με άμεση επαφή με την επίσκεψη τους στα γραφεία του Οργανισμού και κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο.

          Παρακαλούμε όπως η προσέλευση στα γραφεία του  Οργανισμού να γίνεται μόνο για επείγουσες και λίαν αναγκαίες περιπτώσεις και αφού δεν είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες.

          Για την καταβολή των οφειλών σας να εφαρμοσθούν συναλλαγές μέσω τραπέζης, ΕΛΤΑ και e-banking.

          Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποιος να επισκεφθεί τα γραφεία του Οργανισμού, θα πρέπει:

  1. ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΑΤΟΜΑ (υπάλληλος – πολίτης) μέσα στον χώρο των γραφείων του Οργανισμού. Οι υπόλοιποι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν υποχρεωτικά την σειρά τους ΕΚΤΟΣ του χώρου των γραφείων.
  2. Κατά την είσοδο στον χώρο των γραφείων, να γίνεται απολύμανση των χεριών με απολυμαντικό που υπάρχει στον χώρο του Οργανισμού.
  3. Ο πολίτης οφείλει να τηρεί υποχρεωτική απόσταση τουλάχιστον 1 (ενός) μέτρου από το γραφείο εξυπηρέτησής του καθώς και απόσταση 2 (δύο) μέτρων από τον άλλο πολίτη που ενδεχομένως υπάρχει στον εξωτερικό χώρο.