Τα Σέρβια επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Στην είσοδο της κεντρικής πλατείας τον κο Τσίπρα υποδέχθηκε ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και πλήθος κόσμου.

Μετά από μία ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο γραφείο του Δημάρχου, μετέβησαν στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο είχε συγκληθεί σε έκτακτη συνεδρίαση.

Κηρύσσοντας την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Νικόλαος Μπουκουβάλας, και αφού χαιρέτισε με τη σειρά του τον κο Τσίπρα, έκανε μία αναφορά στην ιστορία της πόλης και της περιοχής από την παλαιολιθική εποχή μέχρι και τα νεότερα χρόνια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων κος Βασίλειος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε έναν εκτενή κατάλογο θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο, καθώς και τους κατοίκους του. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στον χειρισμό από την πλευρά του Δημάρχου της διαδικασίας εγκατάστασης προσφύγων στην Νεράιδα λέγοντας: «Όλο το δημοτικό συμβούλιο δεν ήταν αρνητικό να έρθουν πρόσφυγες, ακόμα και η παράταξη της κας Σπυρίδου που δεν συμμετέχει, αλλά ο μονοσήμαντος χειρισμός του δημάρχου στο προσφυγικό ήταν υπερβολικός».