Στις 24/06/2021 ο Δήμος Σερβίων υπέγραψε την Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων, δεσμευόμενος να δημιουργήσει και να υλοποιήσει ένα σχέδιο δράσης που θα προωθεί την ισότητα ανάμεσα στα φύλα και θα υπερνικήσει τις ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Την βασική εποπτεία και οργάνωση του Σχεδίου έχουν η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων.
Είναι πολύ σημαντικό να εκφράσετε την άποψη σας σχετικά με το τι θα θέλατε να περιλαμβάνει το προαναφερθέν σχέδιο, καθώς ως δημότισσες-ες του Δήμου Σερβίων ενδεχομένως να έχετε εντοπίσει τυχόν προβληματικές περιοχές, οι οποίες θα πρέπει να αναδειχθούν και να επιλυθούν.
Παρακαλούμε θερμά, εάν είστε δημότισσα/-ης Σερβίων, να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να απαντήσετε αυτό το σύντομο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να μας βοηθήσετε στην δημιουργία ενός σχεδίου δράσης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου Σερβίων και θα βοηθήσει ουσιαστικά στην εξάλειψη των ανισοτήτων ανάμεσα στα φύλα.

 

Λάβετε μέρος στη διαβούλευση ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetGOCHAmTJ1o3BPGZtEURSX86804vklNa5ZcKQUUNInM0m5g/viewform?fbclid=IwAR3dqRNCc50B-VZ3IINZoaKRwnkCEy31sCYJTFa_VLViV9_iu-cQX0Ua4Fc