Το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων διοργανώνουν Δράση εξατομικευμένης δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης, τη Δευτέρα 13/12/2021 και ώρα 11:00 - 17:00, στο πλαίσιο της οποίας νομικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποδέχονται και θα επεξεργάζονται ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:

 Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)
 Τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ)

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων (Ανδρέα Παπανδρέου), τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα covid πρωτόκολλα.


Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα γίνεται αυστηρά με ραντεβού ανα 15 λεπτά και αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:


ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2461049780
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΗΛ: 2464500561


https://www.facebook.com/edulll/
https://twitter.com/e_ekpaideusi

https://gr.linkedin.com/company/nsrf-human-resources-development-education-and-lifelong-learning