Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Σερβίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία παιδικής βιβλιοθήκης ισότητας. Αυτή την στιγμή, η βιβλιοθήκη αριθμεί δώδεκα βιβλία, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω δωρεάς πολίτη, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του/της, εις μνήμην των αποθανόντων γονέων του/της .

Τα βιβλία πραγματεύονται τα ζητήματα  της άρσης των έμφυλων στερεοτύπων, την εν γένει αποδοχή της διαφορετικότητας καθώς και την ασφάλεια και αυτοδιάθεση του σώματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα βιβλία μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της επιτροπής στο facebook «Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Δήμου Σερβίων».

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον/την πολίτη που ανώνυμα προσέφερε τα βιβλία και κατέστησε έτσι δυνατή την έναρξη λειτουργίας της βιβλιοθήκης.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κυρία Κωνσταντουδάκη  Χριστίνα και τα μέλη της ομάδας της «Παιδικό Βιβλίο - Προτάσεις» για την ένθερμη ανταπόκριση και συνεργασία τους στην πρόταση βιβλίων σχετικών με το ζήτημα της ισότητας.