Ο Δήμαρχος Σερβίων ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με μουσικούς και καλλιτεχνικό διευθυντή για λειτουργία του Ωδείου Σερβίων. Τα προσόντα για κάθε θέση αναφέρονται στις σχετικές προκηρύξεις που ακολουθούν.

Για τις ειδικότητες των μουσικών  υπάρχει δικαίωμα υποβολής αίτησης για δύο (2) κωδικούς θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που ακολουθεί (κατά περίπτωση)  και να την υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή ταχυδρομικά , στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:  Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων , Α. Παπανδρέου ,τ.κ. 50500, Σέρβια, υπόψη κου Παπαδημητρίου Αθαν. (τηλ. επικοινωνίας: 2464024093). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης της αίτησης.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα  πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες και συγκεκριμένα από τις έως 14/10/2020 έως και 23/10/2020.                     

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ